Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- هرساله چند حادثه طبیعی از سیل و زلزله گرفته تا رانش زمین و حتی آتش سوزی در عرصه‌های منابع طبیعی تن و جان استان گلستان را می‌لرزاند؛ عمده خسارت‌ها هم به روستاهایی متحمل می‌شود که در مقابل حوادث بی‌دفاع هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، در دو دهه اخیر بیشتر از 130 سیل بزرگ و کوچک در استان گلستان رخ داده که سیلاب‌های مهیب سال‌های 80 و 81 و سیل سال 97 خاطرات تلخی را در اذهان مردم این استان بر جای گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از نظر زمین‌لرزه نیز آنطور که مدیرکل سابق مدیریت بحران استان گفته بود حدود 500 زلزله سالانه در استان به ثبت می‌رسد.

رانش زمین هم با توجه به بافت خاک مناطق مختلف هرازگاهی در گوشه و کنار این استان رخ می‌دهد، خانه‌ها را تخریب می‌کند و گاهی اوقات جان شیرین ساکنانش را هم می‌گیرد.

امسال با رانش زمین در روستای آق امام مراوه تپه شروع شد، پس از آن سیل شرق استان که چندین شهر و بیشتر از 50 روستا را متأثر کرده بود، به وقوع پیوست. هنوز جبران خسارت‌ها سرعت نگرفته بود که بامداد 17 شهریور زمین لرزه 5.1 ریشتری خواب مردم رامیان و آزادشهر را به کابوس تبدیل کرد. همه سرگرم بازسازی در روستاهای کوهستانی این شهرستان‌ها بودند که زلزله 5.2 ریشتری مراوه تپه بار دیگر آرامش را از این مردم گرفت.

مخاطرات طبیعی متعددی روستاهای این استان را تهدید می‌کند و باید برای ایمن‌سازی روستاها، آرامش خیال روستاییان و حفظ جان و مال‌شان اقدامی انجام داد.

تهیه طرح‌های تثبیت و پایدارسازی برای روستاها

سیدرضا قادری، مدیرکل مدیریت بحران استان در این باره اظهار داشت: عمده اقدامات ما در این حوزه توسط بنیاد مسکن و با کمک دهیاری‌ها انجام می‌شود. برای تعدادی از روستاها با توجه به خطرپذیری که در برابر حوادث دارند، طرح‌های تثبیت و پایدارسازی ایجاد شده است. همچنین از محل اعتبارات حوادثی اقداماتی مانند دیواره‌سازی رودخانه‌ها و کانال‌های آب، زهکشی‌ها و غیره در حال انجام است که البته برای اجرای کامل طرح‌ها نیاز به اعتبارات بیشتری داریم.

وی این را هم گفت که چند روز قبل از سوی معاونت عمرانی استانداری درخواست 45 میلیارد تومان اعتبار برای برخی طرح‌های تثبیت روستایی و 50 میلیارد تومان دیگر هم برای مطالعه، تهیه و اجرای طرح در تعدادی دیگری از روستاها به وزارت کشور ارسال شد. در صورت تخصیص این اعتبارات اقدامات برای ایمن سازی روستاها سرعت بیشتری می‌گیرد.

مدیرکل مدیریت بحران استان ادامه داد: در بحث ایمن‌سازی روستاها مهم‌تر از فضای عمومی، مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی است. طبق آمارها بیشتر از 100 هزار خانه غیرمقاوم در روستاهای استان وجود دارد که مشمول طرح تخریب و بازسازی است.

زلزله 4 ریشتری ازگله در استان کرمانشاه را لرزاند33 خانوار زلزله‌زده رامیانی شب‌های سرد پاییزی را در چادر صبح می‌کنندزلزله‌ ‌4.2 ریشتری بستک را لرزاند

وی درباره خطرپذیری استان در برابر حوادث طبیعی بیان داشت: در سال‌های مختلف میزان وقوع حوادث طبیعی متفاوت بوده، برخی از سال‌ها استان سوم کشور در زمینه سیل‌خیزی و وقوع زلزله بودیم. اما آنچه روشن بوده این است که گلستان روی کمربندی زلزله قرار دارد و یکی از استان‌های لرزه‌خیز کشور با خطر ریسک بالا است؛ هرچند هنوز زلزله‌های بزرگ مانند بم و کرمانشاه در استان اتفاق نیفتاده است.

قادری افزود: تا کنون بزرگترین زمین لرزه‌ها با قدرت حدود 5 ریشتر رخ داده است و در این زمین‌ لرزه‌ها ما انتظار خسارت نداریم و خانه‌هایی هم که در زلزله‌های اخیر آسیب دید بیشتر شکاف و ترک برداشتند اما چون کاهگلی بودند برای سکونت مردم ایمنی لازم را نداشتند برای همین تصمیم بر تخریب و بازسازی گرفته شد.

شناسایی 390 روستای در معرض خطر در استان

سیدمحمد حسینی، مدیرکل بنیادمسکن استان نیز با اشاره به تهیه شناسنامه برای روستاهای در معرض خطر استان اظهار داشت: از 933روستای بالای 20 خانوار استان حدود 390 روستا در معرض خطر حوادث مختلف از جمله سیل، زلزله، رانش و زمین لغزش قرار دارند. سال گذشته حدود 30 درصد این روستاها را مطالعه و برای ایمن‌سازی و تثبیت آنها طرح تهیه کردیم.

به گفته وی براساس مطالعات انجام شده زمین لغزش و رانش در مناطق جنوبی، سیلاب عمدتا در نوار شمالی و شرقی، فروچاله‌ها و نشست زمین در شرق استان و زمین‌لرزه هم در اغلب مناطق استان رخ می‌دهد و طرح‌های پایدارسازی را متناسب با مخاطراتی که روستاها را تهدید می‌کنند، تهیه می‌کنیم.

مدیرکل بنیاد مسکن استان افزود: از سال گذشته شناسنامه‌دار کردن روستاهای در معرض خطر را در استان آغاز کردیم تا از این پس همه اقدامات در مسیر پایدارسازی و ایمن سازی روستاها انجام شود.

وی بیان داشت: تقریبا به صورت هفتگی در مناطق مختلف استان از جمله انبارالوم شاهد زمین لرزه هستیم و سیل هم هرساله در چند نوبت اتفاق می‌افتد. به طور قطع نمی‌توانیم در کوتاه مدت مخاطرات را برطرف کنیم برای همین این روستاها اولویت‌بندی شدند. برای هیچ روستایی پیشنهاد جابه‌جایی ندادیم چون مسائل و مشکلات خاص به خود را دارد. تلاش ما این است تا با اقدامات پیشگیرانه و ایمن‌سازی، خسارت‌های ناشی از حوادث را کاهش دهیم.

حسینی هم مانند مدیرکل مدیریت بحران استان مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی را مهم‌ترین اقدام برای کاهش خطرپذیری در روستاها عنوان کرد و گفت: براساس آمارهای سال 95 حدود 228 هزار واحدهای مسکونی روستایی در استان وجود داشت که 128 هزار واحد آن غیرمقاوم بود. از سال 95 تا 98 حدود 18 هزار واحد مسکونی در روستاها نوسازی و بازسازی شد و اکنون نزدیک 110 هزار خانه کم دوام و بی دوام در استان داریم.

وی افزود: امسال نوسازی 7 هزار واحد روستایی با 350 میلیارد تومان و همچنین ساخت 3 هزار واحد مسکونی ویژه محرومان با 195 میلیارد تومان تسهیلات و کمک بلاعوض در دستور کار قرار دارد. اما اینها کافی نیست باید اعتبارات بیشتری برای استان در نظر گرفته شود. از طرفی با توجه به افزایش قیمت‌ها طرح بهسازی و نوسازی مسکن روستایی باید برای مردم جذابیت داشته باشد. پیشنهاد ما این است که دولت سقف تسهیلات مسکن روستایی را به 100 میلیون تومان افزایش دهد که این موضوع را در سفر کمیسیون عمران مجلس به نمایندگان ارائه دادیم و امیدواریم به نتیجه مطلوبی برسد.

انتهای پیام/582

R41471/P1549/S6,70/CT7 بیشتر بخوانید... گلستان| نخستین واحدمسکونی بازسازی شده در زلزله رامیان افتتاح شد زلزله ۶ ریشتری در سواحل دریای اژه در ترکیه قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... گلستان| نخستین واحدمسکونی بازسازی شده در زلزله رامیان افتتاح شد زلزله ۶ ریشتری در سواحل دریای اژه در ترکیه پربیننده‌ترین اخبار استانها ۱ تعداد بستری‌شدگان کرونایی در اصفهان شیب کاهشی پیدا کرد / موارد جدید ابتلا بدون علائم هستند ۲ گزارش ویدئویی| ‌روزگار تلخ روستاییان در چندکیلومتری شیراز/ محرومیت در اینجا باورکردنی نیست/ وقتی مردم فریادرسی ندارند ۳ محمد صادق معتمدیان استاندار خراسان رضوی شد + سوابق ۴ فرمانده مرزبانی ناجا: ‌امنیت از نقطه صفر مرزی تا عمق کشور برقرار و پایدار است/ مبارزه بی‌امان مرزبانان با قاچاق اسلحه و اشرار ۵ دست دلالان از طلای سرخ خراسان رضوی کوتاه می‌شود ۶ روزگار ناخوش تحصیل دانش‌آموزان در مدارس جنوبی سیستان و بلوچستان / "گواتامگ" مشت نمونه خروار بود ۷ ستارگان مدفون در تخت فولاد| روایتی از زندگی معلمی که در تمام کلاس‌ها با وضو حاضر می‌شد؛ مصلح‌الدین اجازه اجتهاد داشت ۸ ماموستا خدایی در گفت‌وگو با تسنیم: نیروی انتظامی با جان و دل از امنیت مردم کردستان دفاع می‌کند مهمترین اخبار استانها گزارش ویدئویی| قهر مسئولان با هنر اصیل پلاس‌بافی / ‌هنرمندانی که در مهجوریت گذران زندگی می‌کنند افزایش نگران‌کننده ‌مبتلایان به بیماری کرونا در هرمزگان / بازگشایی تالارهای پذیرایی با یک چهارم ظرفیت ۳ کارخانه فرآوری طلا در سیستان و بلوچستان ساخته می‌شود/ مجوز استخراج ۳.۵ میلیون تن طلا از معدن میرجاوه صادر شد وقتی مردم کرونا را جدی نمی‌گیرند؛ آژیرها برای چه کسی به صدا درمی‌آید؟+ فیلم مهمترین اخبار تسنیم امیر حاتمی: صادرات تسلیحات نظامی ایران از خرید بیشتر خواهد بود تهران| کشف بیش از ۲۵۰ میلیارد تومان اموال قاچاق توسط پلیس در سال جاری شب شعر «حبیب حرم»|صحنه‌ای که شهید همدانی را منقلب کرد/ تعبیر زیبای سردار در آخرین اربعین عمرش «فضای مجازی، تهدید یا فرصت؟»|پیشنهاد الگوی ۶ شش ضلعی حکمرانی در فضای مجازی کشور قالیباف: ارز ترجیحی به‌کام دلال است/سال ۹۷ هم با خاصه‌خرجی دلار ۴۲۰۰ تومانی کشور را به چالش کشاندیم درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیریت بحران استان ایمن سازی روستاها میلیارد تومان معرض خطر زمین لرزه هزار واحد طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۴۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید ترموود ایرانی از تولید کننده

اگر خرید ترموود ایرانی از تولید کننده دغدغه‌ای برای شما سازندگان است و اگر به دنبال محصول داخلی با کیفیت و اورجینال که مانند محصولات خارجی با همان کیفیت اما به دور از مشکلات وارد کردن آن به کشور و قیمت نسبتا بالای آن هستید. باید بدانید که در کشور عزیزمان تولید کنندگانی مجرب وجود دارند که ما را بی نیاز از محصولات چوب ترمو خارجی کرده اند. خرید ترموود ایرانی از تولید کننده برای تولید کنندگان مبلمان ترمو، دکوراسیون داخلی و خارجی، سازندگان روف گاردن، آلاچیق، سقف، کفپوش، نماسازی، استخر، سونا و غیره بسیار حائز اهمیت است.

همانطور که میدانیم ترموود یا چوب ترمو ایرانی یک نوع محصول چوبی است که در ایران تولید می‌شود و تولید گنندگان چوب ترمو در این عرصه بسیار موفق عمل کرده اند این محصول از ترکیب چوب و رزین پلیمری تشکیل شده است که در یک فرآیند خاص به نام ترمومادگی تولید می‌شود. در این فرآیند، چوب با استفاده از حرارت و فشار بالا تحت شرایط خاصی قرار می‌گیرد و روی آن عملیات ترمومادگی انجام می‌شو. شرکت پارس وود یکی از برترین تولید کنندگان کشور است و تمام این فرآیندهای تولید با دستگاه‌های فوق پیشرفته مکانیکی انجام می‌شود و در نتیجه محصول با کیفیت را برای سازندگان و مصرف کنندگان تولید می‌کند.

ترموود ایرانی خواص فیزیکی و کاربری بسیار مناسبی دارد. با افزایش دما در فرآیند ترمو سازی، چوب به طور مستقل از مواد شیمیایی خارجی، مقاومت خود را در برابر آب، حشرات، قارچ‌ها و تغییرات دما و همچنین رطوبت افزایش می‌دهد. این ویژگی‌ها باعث می‌شود تا ترموود به عنوان یک چوب ضد آب مقاوم برای ساختمان‌ها، محوطه‌سازی و مصارف دیگر در فضای داخلی و خارجی ساختمان‌ها مورد استفاده قرار گیرد.

ترموود ایرانی، به عنوان یک جایگزین پایدار و بازیافت‌ پذیر برای چوب طبیعی، شناخته شده است. این چوب مصنوعی، به لحاظ ظاهری به چوب طبیعی شباهت دارد و در عین حال مزایایی از قبیل مقاومت بیشتر در برابر آب و تغییرات آب و هوایی را ارائه می‌دهد. ترمووود ایرانی از منابع چوبی محلی و مستدام تولید می‌شود، که به حفظ محیط زیست کمک می‌کند. همچنین ترمووود ایرانی به دلیل دسترسی آسان به محصولات با کیفیت و قیمت مناسب، در بازار داخلی رونق یافته است. با استفاده از ترمووود ایرانی، معماران، طراحان داخلی و سازندگان می‌توانند پروژه‌های خود را با یک جنبه زیبایی، دوام و پایداری بالا به اتمام برسانند. ترمووود ایرانی گزینه‌ای مناسب برای افرادی است که به دنبال چوبی مصنوعی با کیفیت و استحکام بالا هستند و در عین حال محیط زیست را نیز در نظر می‌گیرند.

ترموود ایرانی برای نمای بیرونی ساختمان‌ها، همینطور به عنوان تابلوی مغازه‌ها و فروشگاه‌ها و در ساخت سونا خشک به عنوان کفپوش در محیط‌های بیرونی مانند کناره‌های استخر و یا محیط‌های داخلی مانند تراس و بالکن، در ساخت روف گاردن و محیط‌های نشیمن روی پشت بام‌ها، ساخت آلاچیق و پرگولا، ساخت فلاورباکس، ساخت میز ونیمکت در پارک‌ها و فضاهای سرسبز استفاده می شود.

ویژگی‌های ترموود ایرانی ظاهر زیبا: ترموود ایرانی ظاهری زیبا و یکنواخت دارد و می‌تواند جایگزین مناسبی برای چوب طبیعی باشد.

مقاومت به حرارت نسبی: ترموود ایرانی دارای مقاومت بیشتر در برابر حرارت نسبت به چوب طبیعی است. این ویژگی آن را مناسب برای استفاده در محیط‌هایی مانند استخرها، سوناها، می‌کند.   مقاومت به رطوبت: ترموود ایرانی دارای مقاومت بالا در برابر رطوبت است. این ویژگی موجب می‌شود که ترموود ایرانی در محیط‌های با رطوبت نسبتاً بالا، مانند حمام‌ها، کفپوش دور استخر و سوناها، به خوبی عمل کند و از تغییر ابعاد، پوسیدگی و ترک خوردگی جلوگیری کند.

مقاومت به آفتاب: ترموود ایرانی دارای مقاومت بهتری در برابر اشعه ماوراء بنفش (UV) است نسبت به چوب طبیعی. این ویژگی باعث می‌شود که ترموود ایرانی در برابر اثرات آفتاب که می‌تواند باعث تغییر رنگ و ترک خوردگی در چوب شود، مقاومت بیشتری داشته باشد.

طول عمر بیشتر: به دلیل مقاومت بیشتر ترموود ایرانی در برابر حرارت، رطوبت و آفتاب، طول عمر آن نسبت به چوب طبیعی بیشتر است. این مزیت موجب صرفه‌جویی در هزینه‌های نگهداری و تعمیرات می‌شود.

حفظ محیط زیست: استفاده از ترموود ایرانی به عنوان یک جایگزین برای چوب طبیعی می‌تواند منجر به حفظ منابع طبیعی و کاهش بار محیطی شود. ترموود ایرانی از چوب‌های متعددی تهیه می‌شود که معمولاً از جنگل‌های پایدار و مدیریت شده تولید می‌شوند. تولید کننده  ترموود ایرانی با کیفیت و مرغوب

برای تولید ترموود ایرانی با کیفیت و مرغوب که در کارخانه‌های مخصوص با تجهیزات تخصصی انجام می‌شود ابتدا باید چوب‌های بسیار بزرگ را به الوارهای کوچک تقسیم کرد. این الوارها در کوره‌های بزرگ مورد حرارت‌ دهی قرار داده می‌شوند تا رطوبت آنها به طور کامل کاسته شود. کیفیت بالای چوب‌ها به دلیل رطوبت بسیار کمی است که در چوب‌ها باقی می‌ماند.

فرآیند حرارت‌ دهی طی چند مرحله انجام می‌شود تا رطوبت چوب‌ها به حد مورد نظر برسد. پس از آن نوبت به پاشش روغن مخصوص به سطح چوب ترمو می‌رسد. این روغن باعث افزایش مقاومت و استحکام چوب‌های ترمو در برابر عوامل خارجی می‌شود. اما کار ترموود در همین جا به اتمام نمی‌رسد و این فرایند همچنان ادامه دارد تا فرایند اصلاح پذیری نیز باید انجام شود که به دو گونه به انجام می‌رسانند.

گونه اول : چوب ترمو اصلاح شده متوسط می‌باشد. گونه دوم : چوب ترمو اصلاح شده کامل است.

در گونه اول که اصلاح شده متوسط می‌باشد فرایند اصلاح پذیری به اندازه معینی انجام گرفته می‌شود که رنگ طبیعی آن به شکل رنگ قهوه‌ای روشن می‌باشد. اما در نوع دوم آن که گونه چوب اصلاح شده کامل می‌باشد، فرایند اصلاح پذیری به گونه شدید بر چوب وارد می‌شود ک افزایش مقاومت و استحکام چوب‌های ترمو در برابر عوامل خارجی می ‌شود.

شرکت پارس وود که به عنوان تخصصی‌ترین تولید کننده ترموود ایرانی به شما معرفی کردیم، دارای الوارهای چوب ترمو باکیفیت با ضمانت نامه کتبی 10 ساله است که به راحتی می‌توانید با مراجعه حضوری به دفتر مرکزی و یا همچنین مراجعه به وبسایت این شرکت اقدام به تهیه ترموود ایرانی باکیفیت و مرغوب از نوع دوم اصلاح یافته کامل کنید.

در این نوع بافت‌های چوب ترموود به صورت بسیار فشرده‌تری به هم نزدیک شده و به دلیل فشار زیاد و فرایند شدید رنگ این نوع ترموود به شکل قهوه‌ای تیره بوده است. این نوع ترمود ایرانی به دلیل زیبایی بیش از حد آن از علاقمندان و طرافداران زیادی در دنیا برخوردار بوده است. در فرایند تولید چوب ترموود در کارخانه پارس وود از تجهیزات به‌ روز و فناوری‌های روز دنیا استفاده می‌گردد. این چوب‌ها که توسط شرکت‌ پارس وود تولید می‌شوند کیفیت‌های بسیار قابل توجه‌ای داشته و قیمت مقرون به صرفه‌تری نسبت به نوع وارداتی ترموود دارند.

تأثیر نحوه تولید بر کیفیت نهایی ترمووود

کیفیت نهایی و قیمت چوب ترمو به طور مستقیم به نحوه تولید آن بستگی دارد. فرآیند تولید ترمووود شامل مراحل مختلفی است که هر کدام از آنها می‌توانند بر کیفیت نهایی محصول تأثیر زیادی بگذارند. تولید ترمووود به شکل اصولی روی کیفیت نهایی ترمووود از هر لحاظ تأثیر زیادی می‌گذارد که در ادامه مطلب این تاثیرات را بررسی می‌کنیم.

رنگ : در فرآیند اصولی تولید ترمووود، رنگ چوب به طور طبیعی تغییر می‌کند و به قهوه‌ای مایل به طلایی تبدیل می‌شود. در روش‌‌های غیر اصولی، ممکن است از رنگ‌های مصنوعی برای چوب استفاده شود که کیفیت و زیبایی آن را به طور قابل توجهی کاهش می‌دهد.

کیفیت : در فرآیند اصولی تولید ترمووود، کیفیت چوب به طور قابل توجهی افزایش می‌یابد. چوبی که در فرایند ترمو سازی قرار می‌گیرد در برابر رطوبت، پوسیدگی، حشرات و قارچ‌ها مقاوم است. ولی در روش‌های غیر اصولی، کیفیت چوب کاهش یافته و در برابر عوامل محیطی آسیب پذیر نیز می‌شود.

طول عمر : اگر چوب ترمو در یک فرایند تولیدی اصولی تولید شود، طول عمر آن نیز تا 30 سال افزایش می‌یابد. ولی اگر مشکلی در فرایند تولید وجود داشته باشد، طول عمر و دوام این چوب کم شده و به سرعت با کوچک ترین آسیبی دچار خرابی‌های شدید می‌شود.

بهتر است برای خرید چوب با کیفیت ترمووود این محصول را از شرکت‌ها و تولید کننده‌های معتبر تهیه کنید. همچنین قبل از خرید از اصالت و کیفیت چوب اطمینان حاصل کرده و به گارانتی و خدمات پس از فروش محصول نیز توجه کنید.

مراحل کنترل کیفیت تولید کنندگان ترموود ایرانی 

برای مشخص کردن و فهمیدن اینکه یک تولید کننده فرآیند تولید اصولی استاندارد و کنترل کیفیت را به صورت دقیق انجام می‌دهد، می‌توانید اقدامات زیر را انجام دهید:

1. گواهی‌ها و استانداردها: بررسی کنید که آیا تولید کننده مورد نظر شما گواهی‌ها و استانداردهای مرتبط با کنترل کیفیت را داراست. برخی از استانداردهای معروف در صنایع مختلف شامل ISO 9001 (مدیریت کیفیت)، ISO 14001 (مدیریت محیط زیست) و ISO 45001 (مدیریت بهداشت و ایمنی) می‌باشند. این گواهی‌ها نشان می‌دهند که تولید کننده مورد نظر فرآیندهای مدیریتی و کنترل کیفیت را به صورت حرفه‌ای و استاندارد اجرا می‌کند.

2. مراجعه به سایت و مطالعه مستندات: به وبسایت تولید کننده مراجعه کنید و مستندات و اطلاعات مرتبط با فرآیند تولید و کنترل کیفیت را بررسی کنید. تولیدکنندگان حرفه‌ای معمولاً این اطلاعات را درباره سیاست‌ها و فرآیندهای کنترل کیفیت خود در وبسایت خود قرار می‌دهند. از جمله مستنداتی که باید بررسی کنید، می‌توان به گواهی‌نامه‌ها، راهنماها، توصیفات فرآیندها و سیستم‌های کیفیت، و گزارش‌های آزمایشگاهی اشاره کرد.

3. بازدید از محل تولید: اگر امکانش را دارید، می‌توانید از تولیدکننده درخواست کنید تا به محل تولید و کارخانه‌هایش سر بزنید. در حین بازدید، به بررسی سیستم‌های کنترل کیفیت، تجهیزات آزمایشگاهی، نگاهی به فرآیندهای تولید و نحوه بررسی کیفیت محصولات توسط تولیدکننده بپردازید. این بازدید به شما اطمینان خاطر می‌دهد که تولیدکننده مدارک و دفاتری مرتبط با کنترل کیفیت دارد و فرآیندهای تولید را به صورت دقیق و حرفه‌ای اجرا می‌کند.

4. مشورت با مشتریان قبلی: امکان دارد تولید کننده مورد نظر قبلاً با مشتریان دیگری کار کرده باشد. در صورت امکان، با مشتریان قبلی تماس بگیرید و نظرات و تجربیات آن‌ها را درباره کیفیت محصولات و خدمات تولیدکننده جمع‌آوری کنید. این اطلاعات به شما کمک می‌کند تا نظری دقیق‌تر درباره عملکرد تولید کننده و کیفیت فرآیند تولید و کنترل کیفیتش بدست آورید.

5. آزمون و ارزیابی نمونه‌های محصول: اگر ممکن است، می‌توانید نمونه‌هایی از محصولات تولیدکننده را تهیه کنید و آن‌ها را مورد آزمون و ارزیابی قرار دهید. این آزمون‌ها می‌توانند شامل بررسی ویژگی‌ها، کارایی، مقایسه با استانداردها و سایر آزمون‌های مرتبط با کیفیت محصولات باشند. این روش به شما امکان می‌دهد تا خودتان به طور مستقیم کیفیت محصولات را ارزیابی کنید.

به طور کلی تمام شاخصه‌هایی که برای خرید ترموود ایرانی از تولید کننده نیاز است بدانید را در این صفحه ذکر کردیم، شرکت پارس وود از اصالت و کیفیت تولیدات خود به شما اطمینان می‌دهد و محصولات شرکت همگی دارای گارانتی کتبی و خدمات پس از فروش می‌باشد. پس می‌توانید با اطمینان خاطر از پارس وود چوب مورد نیازتان را خرید کنید و از خدمات پس از فروش کارشناسان مجرب و حرفه‌ای این شرکت بهره‌مند شوید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • خرید ترموود ایرانی از تولید کننده
  • مانوری برای محک آمادگی در برابر حوادث احتمالی
  • زلزله خوزستان را لرزاند
  • انجام ارزیابی اولیه از خسارت زلزله امروز در خراسان شمالی
  • زلزله ۴.۲ ریشتری در خراسان شمالی هیچگونه خسارتی در پی نداشت
  • ایجاد نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری در قشم
  • زلزله در خراسان شمالی ؛ شدت و مرکز زمین لرزه
  • زلزله ۴.۲ ریشتری «تیتکانلو» در شهرستان فاروج را لرزاند
  • زلزله‌ای به بزرگی ۴.۲ ریشتر تیتکانلو خراسان شمالی را لرزاند
  • اجرای هزار میلیارد طرح عمرانی در روستاهای استان یزد